Hoe werkt het?

Carina Stoppels

Werkwijze in het kort

  1. Kennismakingsgesprek
  2. Inventarisatie
  3. Prijsvoorstel
  4. Samenwerken
  5. Evaluatie

Samenwerking met een Virtueel Assistent is een belangrijk onderdeel richting verdere succesvolle groei van je bedrijf

De volgende stap

Je bent al een paar jaar ondernemer en hebt gave plannen waarmee je bedrijfsgroei wilt realiseren. Hiervoor ben je bereidt om online marketing actief in te zetten. Maar waar haal je de tijd en kennis (en misschien ook wel zin) vandaan om dit op te pakken? Je kunt het niet langer alleen. Je bent niet voor niets op deze website terechtgekomen, toch?

Ik ga graag met je in gesprek om te ontdekken wat ik kan doen om jou te ontzorgen en ondersteunen. Meedenken met een online marketingstrategie, het maken van een marketingplan én het uit handen nemen van taken zijn een paar voorbeelden.

Eén ding is zeker; om vooruit te komen met je bedrijf moet je in beweging komen. En laat dat nou net iets zijn waar ik energie van krijg! Het geeft me enorm veel voldoening om anderen verder te helpen.

Kennismaken

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor neem ik uitgebreid de tijd. We kijken of ik jou kan helpen en of we een klik voelen. Ik kan me voorstellen dat het spannend is om te gaan samenwerken met een Virtueel Assistent als je dat nog niet eerder gedaan hebt. Ook daarom is het van belang dat je je een beeld van me kunt vormen. Pas als we een goede match zijn, dan gaan we samenwerken.

Carina Stoppels

Werkwijze in het kort

  1. Kennismakingsgesprek
  2. Inventarisatie
  3. Prijsvoorstel
  4. Samenwerken
  5. Evaluatie

Samenwerkingsvormen

Er zijn verschillende manieren van samenwerken mogelijk. Afhankelijk van de situatie en je behoefte voer ik een incidentele opdracht voor je uit of werken we samen op continue basis.

Je kunt in dat laatste geval kiezen uit bedrijfspakketten variërend van 12 tot 20 uur per maand. Daarbij zijn inbegrepen: een op maat gemaakt aantal werkzaamheden en regelmatig online werkoverleg. Er is een opzegtermijn van 1 maand, je zit dus nergens voor lange termijn aan vast. Na 2 maanden evalueren we de samenwerking. Zijn we allebei positief? Dan zit je nog een tijdje met mij opgescheept. Bij deze samenwerkingsvorm zetten we zichtbare stappen richting bedrijfsgroei, omdat ik dan op structurele basis taken uit handen neem en écht als sparringpartner kan fungeren. Bovendien duurt het vaak een aantal maanden voordat je resultaten ziet van je marketingactiviteiten.

Toch alleen support nodig bij een bepaald onderdeel van online marketing? Bijvoorbeeld het op regelmatige basis versturen van nieuwsbrieven? Ook daarvoor zijn diverse mogelijkheden!

Aan de slag

Besloten om mij onderdeel te laten worden van jouw bedrijfsgroei? Dan inventariseren we wat er precies nodig is en wat prioriteit heeft. Je bepaalt zelf welke taken je uit handen wilt geven. De volgende stap is het vastleggen van de afspraken. Nadat de officiële documenten zijn getekend ga ik direct voor je aan de slag. Tijdens de uitvoering van de opdracht houden we contact. Het is belangrijk om aangehaakt te blijven. Ik werk op afstand voor jou, maar persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom zien we elkaar naast het reguliere werkoverleg eens per kwartaal face-to-face om ideeën, plannen en strategieën voor de langere termijn te bespreken en eventueel om te zetten in acties.

Nog even dit: samenwerken is een wisselwerking. Voor mij zijn wederzijds vertrouwen, commitment, respect en duidelijke communicatie belangrijke aspecten voor een constructieve en prettige samenwerking. Denk jij hier hetzelfde over en kun je wel wat online marketing support gebruiken? Neem dan contact met me op, zodat we samen kunnen kijken hoe ik jou zodanig kan ondersteunen dat we samen jouw bedrijf kunnen laten groeien.

 

 

 

Zie jij een samenwerking met mij wel zitten?

Dan is het tijd voor actie. Zet nu de eerste stap en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn agenda in op een moment waarop het jou past.
Ik ben heel benieuwd naar jou en je bedrijf!

 

Share This