Over mij


Carina heeft meerdere opleidingen gevolgd aan de Academie voor Virtueel Professionals

 

 

 

Certificaat Carina Stoppels Online marketingVA

Carina is gecertificeerd Virtueel Marketing Professional en werkt volgens de methode van de Academie voor Virtueel Professionals

 

 

Copywriting 2022

 

Een doel zonder plan is slechts een wens.

Zolang het blijft bij het formuleren van doelen zonder hier acties aan te koppelen, komt er weinig van terecht.

 

Mijn naam is Carina Stoppels. Als Virtueel Assistent (VA) werk ik voor ambitieuze ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Dit doe ik voornamelijk virtueel, dus vanaf afstand. Hierbij maak ik gebruik van allerlei handige tools en programma’s.

Passie is iets wat ondernemers drijft. Deze passie herken ik als VA. Mijn passie is het ondersteunen en ontzorgen van ondernemers.

Ik kom uit een ondernemersgezin en kreeg van dichtbij mee dat het ondernemerschap – ondanks de vele verantwoordelijkheden – ook veel vrijheid biedt. Vrijheid om je eigen keuzes te maken; in de diensten die je aanbiedt; de mensen die je helpt met jouw aanbod; de strategie die je volgt; de richting waarin je je bedrijf verder wilt ontwikkelen; etcetera. Had altijd de wens om ‘ooit’ een eigen bedrijf te starten. Wilde mijn eigen koers varen en de dingen doen die ik belangrijk vind. Mijn eigen ontwikkeling bepalen, talenten benutten en me inzetten voor andere gedreven ondernemers.

Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben, deed zich in 2015 een kans voor die ik met beide handen aangreep. Ik startte mijn eerste bedrijf. Het actief inzetten van online marketing was nodig om meer zichtbaar te worden. Spannend! Wat zouden mensen er wel niet van vinden? Maar het verlangen om mijn ondernemersavontuur te laten slagen was groter dan de angst voor het zichtbaar worden. Ik besloot ervoor te gaan. Op mijn manier. Ik bleef (en blijf!) bij alles wat ik deed (en doe!) dicht bij mezelf.

Spot Virtueel Support

Virtueel Assistent voor ondernemers

In 2019 wilde ik mezelf verder ontwikkelen op professioneel gebied. En eindelijk ondernemers ondersteunen. Van die vakidioten met een enorme drive en passie voor hun vak. Tikkeltje (of veel tikkeltjes) eigenwijs, maar altijd met een open blik en gericht op nieuwe kansen en mogelijkheden.

Ik ontdekte het vak van Virtueel Assistent en volgde opleidingen aan de Academie voor Virtueel Professionals. Dat was precies wat bij mij paste! Ik breidde mijn kennis over online ondernemen en online marketing uit. Net als mijn dienstenaanbod. Ik combineer kennis en ervaring met een groot inlevingsvermogen, een pro actieve houding en planmatige aanpak, zodat ik ondernemers zo goed mogelijk kan ontzorgen.

Ik geniet van het vak van Virtueel Assistent; het is veelzijdig en afwisselend. Elke klant en elke opdracht is anders. Mijn missie is om (kennis)ondernemers te ondersteunen, zodat zij ruimte krijgen en succesvol kunnen groeien met hun bedrijf op een manier die bij hen past. Wat succesvol is, is voor iedereen anders en daarom is het maatwerk.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, in de natuur. Ver weg van het beeldscherm. Ik ga regelmatig naar de dijk, wandelen langs de Waddenkust en geniet dan van het uitzicht. Een brede horizon verruimt het denken. Ik doe er inspiratie op en laad op van de rust en de ruimte. En dat op slechts een paar kilometer van mijn woonplaats. Hoe fijn is dat?!

 

Wat kan ik voor jou doen?

Realiseer je dat je niet in je eentje door hoeft te buffelen. Als gecertificeerd Virtueel Assistent ontzorg ik jou door taken over te nemen en met je mee te denken. Dat brengt rust en ruimte. Hierdoor kun jij je focussen op het runnen én laten groeien van jouw onderneming. Mijn specialisatie is support bij online marketing. Wil jij online marketing actief én gestructureerd inzetten? Of zet je het al in, maar wil je een optimaliseringsslag maken? Check hieronder wat ik voor jou kan doen:

  • meedenken met een online marketingstrategie;
  • opstellen van een online marketingplan;
  • uitvoeren van online marketingactiviteiten;
  • structuur aanbrengen in je online marketingactiviteiten.

Als zelfstandig professional kan ik snel schakelen. Verder heb ik een no nonsense-mentaliteit en ben ik praktisch ingesteld. Enne, ik ben geboren met 2 oren en 1 mond en gebruik ze ook in die volgorde.

 

Ik ben erg benieuwd naar jou en jouw bedrijf! Of je nou een coach, trainer, therapeut of adviseur bent, ik kijk er naar uit om je te leren kennen, zodat we samen kunnen werken aan het vergroten van jouw zichtbaarheid in de online wereld!

Wil jij ook kansen pakken? En werken aan jouw online zichtbaarheid?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, zodat jij je een beeld kunt vormen van mij en we samen kunnen kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

 

Share This