Spot Virtueel Support - aanbod

 Free to focus op bedrijfsgroei

 

Online marketing support op maat

Mijn intentie is om jou zodanig te ontzorgen, dat het je rust en ruimte oplevert voor full focus op je bedrijf. Focus op het leveren en ontwikkelen van je diensten, het bedienen van je klanten, het bedenken van nieuwe bedrijfsstrategieën, etcetera.

Je kunt mij zien als die stok achter de deur die ervoor zorgt dat jouw online marketing plannen worden uitgevoerd.

Hoe?

Door een daadkrachtige aanpak waarbij ik jou taken uit handen neem op het gebied van online marketing. Aan de hand van jouw doel bepaal je een online marketingstrategie. Ik fungeer daarin graag als sparringpartner, denk met je mee en adviseer je over de middelen die je kunt inzetten. Daarna maak ik een marketingplan en gaan we aan de slag. Ik stel een aanpak op, regel de online techniek en draag zorg voor de uitvoering. Tijdens de samenwerking hebben we regelmatig werkoverleg om elkaar op de hoogte te houden van de voortgang.

Wat ik precies voor je kan doen, is maatwerk. Iedere onderneming is uniek en ik maak graag kennis met jou om jouw situatie en wensen te bespreken. Er zijn verschillende samenwerkingsvormen mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een duurzame samenwerking (keuze uit de pakketten Lente en Zomer). We kijken samen hoe we jouw bedrijf verder kunnen laten bloeien.

Naast online marketing support bied ik notuleerdiensten aan. Wil je zonder zorgen om de notulen deelnemen aan een vergadering, klik dan hier voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. 

 

Nieuwsbrieven en lanceringen

 

Specifiek onderdeel uitbesteden

Liever alleen een marketingonderdeel uitbesteden, zoals het versturen van nieuwsbrieven (die je natuurlijk nooit zo noemt op je website) of de lancering van een nieuwe dienst? Ook dat kan!

Je hebt keuze uit de volgende producten:

  1. Opzetten en inrichten van een nieuwsbrievensysteem,
        inclusief verzending van eerste nieuwsbrief;
  2. Regelmatig versturen van nieuwsbrieven;
  3. Ontwikkelen en inzetten van een weggever;
  4. Lancering van een nieuwe dienst.

Ze zijn ook prima te combineren met elkaar. Meer informatie over mijn aanbod en de tarieven vind je hier.

 

 

Carina Stoppels Online Marketing VA
Spot Virtueel Support - Aanbod

Voordelen

  • Geen frustraties meer, niet langer in de verloren uurtjes worstelen met je online marketing.
  • Werken aan online zichtbaarheid op continue basis middels een gratis weggever. Je mailinglijst laten groeien, zonder dat je er om kijken naar hebt.
  • Focus op bedrijfsgroei, ontwikkelen van nieuwe diensten, verdiepingsslag bestaande diensten, meer tijd voor je klanten, nieuwe klanten werven en meer omzet genereren.
  • Je hebt geen overheadkosten, werkgeverslasten of opleidingskosten, omdat een Virtueel Assistent vanuit eigen locatie werkt, zelfstandig ondernemer is en dus ook zelf zorgt voor het volgen van cursussen.

Wil je op structurele basis online marketing support ontvangen?

Of liever een los onderdeel uitbesteden? Ik geef je graag een mondelinge toelichting op de mogelijkheden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maak een afspraak in mijn agenda, zodat we onder het genot van een (digitale) kop koffie of thee bespreken wat bij jouw situatie past.

 

Share This